NORM's logo i en runde skæv form med gradient farver af mørkeblå og lyserød og med teksten Norm Critical Consulting
Ydelser

Vores ydelser skaber bedre arbejds- og studiemiljøer


SÅDAN ARBEJDER VI  |  Vi er et normkritisk konsulenthus, med fokus på hvordan normer påvirker vores adfærd - altså den måde, vi behandler og taler til andre på. I NORM er vi specialiseret i at formidle normkritisk viden og gør dette på dansk, svensk og engelsk.

Vi afholder foredrag og workshops, rådgiver ledere, indsamler og analyserer data, iværksætter kulturforandringer og klæder folk på alle niveauer godt på, til at kunne forebygge og håndtere diskrimination.

FORANDRINGS- FORLØB

En arbejds- eller studiekultur består både af de synlige nedskrevne regler og værdier, og det som er mere usynligt - fx holdninger, sprog og adfærd. Så en reel kulturforandring sker ikke på én dag. Derfor har vores forandringsforløb langsigtet udvikling i fokus og skræddersys i både længde og indhold, så det får maksimal effekt hos jer.


Hvis et forandringsforløb lyder interessant, så lad os tage en snak og se nærmere på jeres muligheder - kontakt os.

NORM underviser på whiteboard foran fire interesserede studerende fra Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering
NORM afholder workshop med flere deltager der skriver på post its

WORKSHOPS

Som workshop-facilitatorer lægger vi vægt på at skabe reflekterende og samtalestartende rum. Vi inddrager deltagerne på en engagerende måde, så alle får en unik mulighed for at udforske normer og arbejde med hvordan en øget bevidsthed om blinde vinkler, kan skabe mere inklusion i deres specifikke kontekst - kontakt os.


Tidligere deltagere:

”NORM er gode til at nå ind til kernen på en måde der skaber tillid, nye indsigter og samtidig er tænkevækkende og praktisk anvendeligt”, "Velstruktureret og spændende", "NORM er i stand til på fornem vis at sikre ikke-dømmende og frie samtaler om emner, der både har store følelser og dilemmaer på spil".

FOREDRAG

Vi tilbyder en bred vifte af inspirerende foredrag fyldt med eye-opening fakta og gode praktiske eksempler. Vores oplæg kan altid skræddersys til jeres kontekst - kontakt os.


Tidligere deltagere:

”En øjenåbner for refleksion over egen praksis”, ”Meget inspirerende”"NORM har en fantastisk evne til at præsentere og forklare på en pædagogisk og ikke-moraliserende måde", "Gav os ting at tænke over samt blod på tanden for at gøre mere ved kulturen", "Inspirerende og rigtig godt formidlet: overbevisende og med et glimt i øjet".

NORM holder foredrag i en sal med mennesker fra Roskilde Biibliotek og Elin Ferm peger forklarende op på lærred bag sig
To rapporter fra NORM ligger på et bord med en plante

KORTLÆGNING

& ANALYSER

For at kunne fremlægge konkrete forslag på udviklingsområder bruger vi grundige antropolgiske metoder til at kortlægge jeres organisation (fx surveys, interviews, dokumentanalyse og deltagerobservation).


Vi tilbyder også gennemgang af eksisterende medarbejderundersøgelser, personalepolitikker, code of conducts mv. og giver jer sparring ift. forbedringsmuligheder. 


MODERATOR & FACILITATOR

Står du og mangler en erfaren moderator til en paneldebat eller facilitator til næste teamdag? Vi er uddannede Action Learning facilitatorer og guider trygt deltagere og publikum gennem diverse spørgsmål og emner - både i online og fysiske formater.


Tidligere paneldeltagere/publikum:

”Elin er en facilitator med stor grad af ro og overskud, hun formår at give deltagerne et behageligt, trygt og åbent samtalerum",

”Elin er en velforberedt moderator, der både sætter sig grundigt ind i emnet og paneldeltagernes perspektiver. Hun er god til at spørge ind til lige netop vores tilgange - og ikke mindst til at holde styr på både tiden og den røde tråd”.

Elin Ferm præsenterer passioneret online via sin computer

Book et uforpligtende møde og lad os finde en løsning sammen

 
 

Vil du modtage nyheder om NORM?