NORM's logo i en rund skæv form med gradient farver af mørkeblå og lyserød og med teksten Norm Critical Consulting
Portrætbillede af Elin Ferm fra NORM, som smiler

Elin Ferm

Antropolog & Co-founder

Elin (hun/hende) er co-founder af NORM og ansvarlig for virksomhedens vidensformidling, analyse og forandringsskabelse.


Hun er uddannet antropolog med specialisering i kønsstudier og har over 10 års erfaring med normkritisk arbejde i hele Skandinavien.


Elin er en kompetent researcher med et nysgerrigt, grundigt og løsningsfokuseret blik. Videre er hun kendetegnet ved at uddanne, facilitere og proceslede på en engagerende, lydhør og pædagogisk måde.


Certificeret SCRUM Master (2024), Action Learning facilitator (2020) og Systems-Centered Therapy Practitioner (under uddannelse).


podcast_ikon_elin_ferm

Stine Kunkel

Interaktionsdesigner & Co-founder

Portrætbillede af Stine Kunkel fra NORM, som smiler

Stine (hun/hende) er co-founder af NORM og driver virksomheden.


Cand.it fra Københavns IT Universitet, med speciale i interaktionsdesign. Udover til dagligt at drive NORM, tilknytter hun designprocesser (Design Thinking, adfærdsdesign m.fl.) i vores arbejde med at udbrede normkritik og skabe forandring.


Er derudover grafisk design- og kommunikationsuddannet. Er engageret i bestyrelser, valgt ind i Vesterbro Lokaludvalg og står bag et nationalt branchenetværk med 80+ virksomheder.


Sådan arbejder vi

1. Kontekstbaseret | I er eksperter på jeres virksomhed. Vi samskaber løsninger skræddersyet til jeres kontekst og finder nye perspektiver i dialog med jer.


2. Nysgerrigt og ikke-dømmende  | Vi ser inklusionsarbejdet som en lærende og iterativ proces, med fokus på nysgerrighed, refleksion og plads til at øve sig. 


3. Engagerende  | Vi bruger inddragende metoder og eksempler, som gør arbejdet forståeligt og motiverende – for alle i rummet.


4. Brobyggende | Vi bygger broer mellem den nyeste forskning, praktisk erfaring, jeres hverdag og de udfordringer I står med.


5. Handlingsfokuseret | Vi støtter jer i at gå fra ord til handling, med fokus på konkrete og målbare action points.


6. Med mennesket i fokus | Ved brug af metoder fra antropologi og adfærdsdesign hjælper vi jer med at omsætte indsigt i menneskers adfærd, til bæredygtige løsninger i jeres organisation.


NORM consulting logo

NORM blev skabt i 2020 med en vision om at accelerere inklusionsarbejdet i Skandinavien.


Vi er en ung organisation i fuld fart, med kontor i København. Vi udfører opgaver på dansk, engelsk og svensk - både digitalt og fysisk i hele Skandinavien.

 
 

Vil du modtage nyheder om NORM?